Logga F.A:s VVS AB

Badrumsrenovering Mölndal & Kungsbacka med kållered som utgångspunkt

30 procent avdrag på arbetskostnaden

Renovera badrum i Mölndal eller Kungsbacka?

F.A:s VVS AB erbjuder helhetslösning/totalentreprenad vid badrumsrenovering i Mölndal & Kungsbacka. Vi ansvarar för hela projektet från start till mål.

Vi arbetar enligt säker vatteninstallation och du får ett intyg på utförandet när arbetet är klart.

Du får även kvalitetsdokument ”Vattentäta våtrum” på all kakel- och klinkersarbete i badrummet. Våra kakelsättare arbetar enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Du som kund får ROT-avdrag för allt arbete som vi utför i samband med badrumsrenoveringen.

Redo att börja inspireras? Vi samarbetar med Svenska Kakel som har färdiga miljöer för ditt framtida badrum. Vi rekommenderar dig ett besök för inspiration!

Branschregler Säker Vatteninstallation logga

Planering av renovering

Vi lyssnar på dina önskemål och dina idéer och hjälper dig uppnå bästa resultat.

Hur mycket vill du förändra?
Vill du byta ut inredning men behålla ytskicken?
Är det dags att byta golvbrunnen?

Vi hjälper dig med en helhetslösning oavsett hur mycket eller lite du vill förändra.

Utförande

F.A:s VVS AB har lång erfarenhet av helhetslösningar.
Det finns en hel del bestämmelser och regler för installation, renovering och byggnation av våtutrymme. Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet som leder till att ditt badrum kommer att hålla en hög kvalité.

Renovera badrum med en snygg badrumsrenovering vit färg

Renovera badrum pris? Flera faktorer påverkar din kostnad

Du letar säkert efter ett exakt pris vad din badrumsrenovering skulle kosta. Det hade varit enkelt och smidigt att kunna presentera en exakt kostnad för dig som kund. Tyvärr är det många faktorer som spelar roll  och som påverkar prisbilden. Med lång erfarenhet av att renovera badrum listar vi nedan några av dessa faktorer.

  • Ska ditt badrum använda sig av plastmatta? Det är ett billigare alternativ om du vill hålla ner kostnaden.
  • Ska rören vara i väggen eller på väggen? Om rören ska vara i väggen är det en helt annan dragning som i sin tur ska till ett fördelarskåp. Det betyder att priset blir något dyrare. Alternativet är att man drar rören på väggen.
  • Ska ditt golv ha klinkers? Det har blivit vanligare att ha golvvärme och det är kanske något du också vill ha.

Betyder kostnaden allt?

Det kan vara lockande att alltid gå efter det lägsta priset. Speciellt i ekonomiskt tuffa tider. Det är dock viktigt att komma ihåg att en badrumsrenovering höjer värdet på din bostad. Om du ska sälja en dag i framtiden kan en åtgärd som att renovera badrummet vara en betydande faktor i att få ett högre slutpris vid en försäljning. 

Offert badrumsrenovering

Vi har en steg för steg process vi går igenom när vi ska lämna en offert till dig som kund för att du ska få en så exakt prisbild som möjligt! Såhär ser det ut när du visat ditt intresse!

1. Vi ringer till dig. 

2. Vi bokar in en tid för ett besök hos dig.

3. Vi har med oss en lathund och mall som vi tillsammans går igenom. Hur har du tänkt det ska se ut? 

4. Vi kollar på specifika frågor som är viktiga att besvara tillsammans. Ska golvbrunnen flyttas? Finns badkar som ska bli dusch? Ska rören vara utanför och innanför väggen?  WC-stol? (inbyggd WC eller WC-standard?)

5. Totalentreprenör – Vi sköter hela processen vilket betyder att det är många experter som ska involveras.  Elektriker får veta alla förutsättningar, plattsättaren får sin information och även snickaren likaså. Sedan sammanställer vi en offert till dig som kund. 

6. Vi strävar att från det datumet vi påbörjar arbetet i ditt badrum att vara färdiga på 4 veckor.